Luk menu

Referencer

Se vores video af Sundhedshuset Engsbye, som Ondt i kroppen er en del af:

https://youtu.be/OYH-Ba95nLE

 


Kims historie

Jeg havde hørt om ondtikroppen.dk gennem min svigerinde og da jeg havde prøvet alt andet, tænkte jeg at det ikke kunne skade at prøve en behandling hos Rene.
Jeg har fået mange diagnoser gennem min tid. Jeg sad i kørestol når jeg skulle noget uden for mit hus, havde smerter alle døgnets timer, krampeanfald i de spændte muskler og ofte var kroppen i total nedlukning.
Jeg havde opgivet at få det bedre, og der var ikke mere hjælp at hente hverken ved egen læge, på sygehuset eller i psykiatrien.
Allerede efter 1 behandling blev mine smerter mere håndterbare og efter en intensiv og hård weekend med 4 behandlinger, tog jeg hjem gående.
Jeg tog hjem og fortsatte genoptræningen ved min egen fysioterapeut og her næsten 1 år efter, kan jeg nu gå 5 km i et stræk ca. 1 gang om ugen.
Men det bedste er nu, at jeg har været i Fårup sommerland med min datter, uden min kørestol og har været med i forlystelser.
Rene hjalp min med at slippe ting i min fortid, få mere styr på min krop og gav mig troen på livet tilbage. Kan kun give Rene mine varmeste anbefalinger

Knud Hansen

Farvel til de smertestillende piller.

Dette skriver jeg fordi jeg håber at andre,som er i min situation, kunne få lyst til at prøve Ondt i Kroppen, og indse at der er andre muligheder end et konstant forbrug af smertestillende piller.
Jeg er en mand på 59 år, da jeg starter behandlinger hos Rene og Per.
Jeg har igennem mit arbejde hørt om dem, og dem som har været i behanding hos dem var alle utroligt tilfredse med resultatet.
Jeg er af natur skeptisk ved behandlinger som jeg ikke forstår, så det var ikke med de store forhåbninger jeg startede behandlingerne.
Jeg har haft 2 diskosprolaps og efterfølgende modiciforandinger, dette er i 2004, og fået at vide både på rygcenteret og af lægen at jeg måtte leve med smerterne, og spise mine smertestillende piller hver dag.
Ved behandlingens start, november 2014, spiste jeg 4 morfinlignende piller (Tramadol/Dolol) og 4 Panodil hver dag. Ved første behandling/samtale sagde Rene at hans mål var at jeg, på sigt, skulle droppe alle mine smertestillende piller. Det kunne jeg slet ikke forholde mig til, og troede nok ikke helt på det, men det skulle vise sig ikke at være helt forkert.
Jeg blev behandlet 1 gang om ugen, og allerede efter et par behandlinger kunne jeg mærke en forkel i ryggen, det er svært at forklare forandringen, men når man har gået med rygsmerter i over 10 år kan man godt mærke hvis noget bliver anderledes.
Jeg ved også at det er vigtigt ikke at give op efter 1 behandling, fordi man ikke kan mærke forandring, i mit tilfælde kom virkningen først efter nogle gange.
Efter et par måneder begyndte jeg at trappe ned på de smertestillende piller og i maj 2015 var jeg nede på, kun at spise 1 Tramadol og 1 Panodil om dagen. Det er en nedgang på 6 piller hver dag eller 2190 piller om året, som ikke skal igennem kroppen, det kan kun være sundt. Samtidig føltes det som om jeg var blevet 10 kg lettere, selvom jeg vejede det samme.
Jeg har selv forsøgt flere gange, inden jeg startede hos Rene, at trappe ned på mit pilleforbrug, men det lykkedes ikke. Jeg fik bare flere smerter hver gang jeg prøvede.

Jeg vil hermed give Ondt I Kroppen mine varmeste anbefalinger.

Knud Hansen


Monica Friis-Walsted

Problemer i lænderyg – nu smertefri i alle led

Jeg har haft problemer med min lænderyg siden de tidlige teenager år. Jeg har været indlagt på sygehuset adskillige gange med dårlig ryg. Den ene gang så slemt at jeg ikke kunne gå. Behandlingen har været af medicinsk karakter, Ibumetin og Dolol har været brugt som smertedækning og jeg har fået fysioterapi. På min rygsøjle ses ved scanning en lille forsnævring nederst på rygsøjlen, som givetvis skulle kunne give store problemer. Desuden har jeg mere end en gang været observeret for discus prolaps.

I år 2000 blev jeg behandlet af en læge der udspændte alle mine muskler i hofteregionen. Min ryg har drillet voldsomt under begge mine graviditeter, den ene gang med tvillinger.

Jeg har gennem årene selv observeret at disse rygsmerter kommer af for meget stilsiddende arbejde, når blot jeg har fysisk krævende arbejde driller ryggen ikke.

Jeg har følt mig utroligt godt behandlet hos jer – behandlingen har været meningsfuld og jeg har hver gang følt mig taget meget seriøst. Det faglige nuveau syntes at være højt, og jeg har kunnet mærke en stor forandring såvel fysisk som psykisk. Jeg har efter endt behandling være i stand til at ændre på min kost, således at jeg nu ikke længere trøstespiser eller selvmedicinerer mig med kulhydrater.

Desuden er jeg blevet meget bevidst om hvordan jeg bruger min krop og er blevet væsentligt bedre til at lytte til de signaler min krop sender mig. Jeg er overbevist om at krop og psyke er tæt forbundet og dette er jeg blot blevet bekræftet i efter dine behandlinger. Dette har haft stor betydning for hvordan jeg ser på mig selv og hvordan jeg oplever min krop.

Jeg har været smetefri, i alle led, siden den sidste behandling du gav mig. Jeg kan på det varmeste anbefale din behandling og fortæller om det til dem jeg møder med ondt i kroppen.

Med venlig hilsen

Monica Friis-Walsted


 

Bettina

Store smerter i ryggen

Fra Kiropraktor meget ofte til ingen kiropraktor og en ryg der ikke kan mærkes hele tiden som før ved hjælp af René’s behandlinger.

Før i tiden gik jeg til kiropraktor nogle gange op til 2 gange om ugen. Til tider hjalp det og andre gange mente jeg det hjalp, men det gjorde det ikke.

Det fik mig til at tro, at min ryg var rigtig dårlig og græd tit, fordi jeg blev træt af at have ondt. Tvivlen kom også om jeg overhovedet kunne arbejde som tandplejer, når min ryg var så skidt, men jeg fortsatte.

Det har været svært for mig at forklare, hvad det har gjort ved mig, at kunne mærke min ryg i hver eneste bevægelse og det har min kiropraktor måske aldrig forstået.

Hun sagde, at jeg måtte have ondt i sjælen som gjorde at jeg kunne få ondt i min ryg. Jeg havde også noget med i bagagen, som ikke var så rart, men troede ikke det kunne give mig ryg problemer, det var måske mere maveproblemer jeg troede det ville være.

Følelsen af at en person siger sådan, gør sku, at man et eller andet sted kommer til at tro, at der måeke er noget galt med en.

Ved hjælp af min gode veninde kom jeg ud til René. De behandlinger som jeg har fået, som også er mange efterhånden, har givet mig troen på, at min ryg ikke er så dårlig som først antaget. Den er måske stadig svag, men den mærkes ikke som før og det er det vigtigeste for mig.

Håber og tro på, det vil fortsætte sådan resten af mit liv og med et besøg ved René engang imellem kan holde min ryg fit for fight.

MVH Bettina


 

Eigil

Brækket ryg og diskusprolaps

Jeg hedder Eigil, er 58 år og lastvognschaffør på fyrretyvende år.

I 2003 brækkede jeg ryggen uden selv at vide det. De efterfølgende år blev det bare værre og værre med ryggen. I efteråret 2010 kunne jeg ikke gå på grund af min ryg.

I Januar 2011 blev jeg opereret for diskusprolaps samtidig blev det konstateret at jeg havde haft ryggen brækket. Jeg fik det bedre bagefter. Jeg arbejdede ca. 6 mdr. hvorefter jeg ikke kunne mere. Blev igen scannet og fik at vide at det var brudt ud igen og var blevet værre. Jeg blev frarådet operation igen og jeg kunne godt søge min pension for jeg ville aldrig komme på arbejdsmarkedet igen. Og hvis jeg ikke passede på så ville jeg komme til at sidde i en kørestol. Jeg var selvfølgelig meget fortvivlet, kunne det virkeligt passe at det var sådan.

Men så hørte jeg heldigvis om Mirakelmanden René og kontaktede ham. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Efter få behandlinger hos René kunne jeg mærke at det gik fremad og efter ca. 15 behandlinger var jeg ovenpå igen og har arbejdet siden maj 2012 på fuldtid mellem 10-15 timer hver dag.

Men skal selvfølgelig passe på og huske at gøre de øvelser som René har anbefalet mig at gøre hver dag. Har prøvet at slække på det, men får straffen meddet samme, så må René behandle mig igen. Er verdens lykkeligste mand idag, uden René hvor havde jeg så været idag?


Tine

Kraftigt hold i nakken

Her er min historie om, hvorfor jeg går til behandling ved “Ondt i Kroppen” ved René Hansen.

Det startede for ca. ½ år siden, hvor jeg pådrog mig et meget kraftigt hold i nakken – jeg gik til lægen og fik akupunktur dagligt i en lille uge, før jeg var smertefri. Men jeg blev ved med, at føle at jeg var “låst” i nakken. Jeg gik til massør og tænkte at dette var løsningen, der kunne låse mig op i nakken, men jeg følte desværre ingen ændring. Jeg fortsatte dog ved massøren i håb om, at der nok skulle flere behandlinger til. Ved et tilfælde kom jeg til at snakke med en veninde om René, som hun lige var begyndt at gå til behandling ved – hun var sikker på, at han kunne hjælpe mig. Jeg tænkte, at det var et forsøg værd og tog næste dag kontakt til René.

Ved mit første besøg, kunne René hurtigt fortælle, i hvilken side jeg havde haft hold i nakken og efter et par enkelte behandlinger oplevede jeg hurtig en nakke, der blev låst op. Jeg opdagede også, til min store overraskelse, at jeg faktisk slet ikke var i kontakt med min krop…..

Jeg arbejder som klinikassistent ved en tandlæge, og har af og til “dumme” arbejdsstillinger og uhensigtsmæssige vrid. Selv om jeg er meget opmærksom herpå, kan det desværre ikke helt undgås. Jeg havde i perioder ondt i kroppen/ryggen pga. af mit arbejde men ved hjælp af jævnlige behandlinger ved René og de hjemmeøvelser, han har givet mig, har jeg næsten aldrig ondt i kroppen/ryggen mere. Og endnu bedre, så har jeg fået genoprettet kontakten til min krop.

Udover behandling/afspænding af mine muskler i hele kroppen – disse behandlinger får jeg stadig – har jeg, som en fantastisk sidegevinst, også fået hjælp af René til at se indad i mig selv og ned i min “rygsæk” – jeg bar rundt på “noget” som vejede tungt. I dag har jeg fået konfronteret dem jeg skulle, for at “tømme ud af min rygsæk” så nu kan jeg sige “jeg har ret til at være lykkelig” og at “jeg er den vigtigeste person i mit liv” – dette har gjort at jeg fået det nemmere ved at konfrontere problemer, som jeg møder på min vej. En ekstra positiv ting – disse problemer vejer ikke kun tungt i sindet/følelsesmæssigt men resultatet kunne også ses på vægten. Jeg har i alt tabt mig 5 kg og har rejst mig fra, at være tæt på at blive sygemeldt med stress, til at være fuld af overskud og glæde – på kun 3 måneder.

Jeg oplever René, som en meget omsorgsfuld, helhedsorienteret og utrolig dygtig behandler og jeg videregiver hermed mine bedste anbefalinger.

I kan læse flere anmeldelser på vores Facebook side Ondt i kroppen 🙂