Luk menu
Ondt i kroppen thumbnail

Ischiassmerter

Mange mennersker oplever gennem deres liv at have ischiassmerter – derfor ved de fleste hvad denne smerte er/eller føles. Har du ischiassmerter er der store smerter, nedsat mobilitet og det kan være fra hoften, ballen, ned bag på benet og er det virkelig galt kan ischiassmerten føles helt ned mellem første og anden tå. Nogle gange kan man også føle at der er nedsat kraft i benet.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Da ischiassmerter stammer fra en muskel i ballen der hedder Piriformis, og vores speciale er at få musklerne til at tale med hjernen og få musklerne til at slippe, så har du hos os de bedste betingelser for at slippe af med smerterne. Vi arbejder med at få hjernen til at tale med musklerne og herved slippes piriformis musklen. Grunden til at det hedder ischiassmerter er at når piriformis bliver stram så presser denne muskel på en nerve der hedder ischias, og det er for det meste piriformis der er synderen når man oplever disse smerter.

Læs om hvordan vi arbejder med at få hjernen til at tale med musklerne.

Vi har virkelig gode erfaringer med at behandle ischiassmerter og har du spørgsmål eller ønsker at booke en tid er du meget velkommen til at kontakte os.

Fakta om Ischiassmerter!

Det er ofte en overbelastning af ballen der fører til ischiassmerter, det kan også være når man står og hænger i den ene balle problemet opstår. Det kan dog også være en diskusprolaps der er forløberen for ischiassmerter.

  • Store smerter i balle og ned bag på benet
  • Der kan være nedsat kraft i benet

Læs mere om muskelsmerter, Fysiurgisk Massage, Migræne.