Luk menu
Ondt i kroppen thumbnail

Migræne

Migræne er for mange invaliderende, nogle har flere dage hver måned hvor de ligger i et mørkt rum og det må siges at være en voldsom nedsættelse af livskvaliteten.

Mange mennesker lider af migræne, som et forskellig fra en almindelig spændingshovedpine. I følge statistikker er det 25% af kvinder og 10% af mænd der oplever migræne. Der findes to typer migræner en “almindelig migræne” og en “migræne med aura”. Når det benævnes migræne med aura er det fordi der er en række symptomer der viser sig før migrænen kommer, og ellers er de to migræner typer ens.

Hvordan kan vi hjælpe dig og kan du slippe af med din migræne?

Ja du kan slippe af med din migræne!

Hos os i Ondt i Kroppen har vi gode erfaringer med at hjælpe folk af med migrænen eller kraftig langvarig mangeårig hovedpine.

Malermester Signe fra Padborg havde lidt af smerten i rigtig mange år hvor hun brugte 3 – 5 dage om ugen på at ligge i et mørkt rum med så stærke smerter at det førte til opkast efter 8 behandlinger hos os var hun fuldt tilbage både som mor og som malermester.

Hvad er det vi gør?

Vi opdaterer dit nervesystem (sympaticus og parasympaticus) så de bliver enige om at de samme signaler der sendes til hjernen er grønt grønt og ikke rødt grønt og når denne opdatering er fuldført får din krop ligevægt og derved får din krop mulighed for at starte selvhealingseffekten – og din migærne forsvinder.

Fakta om migrænen!

Årsager til migræne

Den præsice årsag kendes ikke, dog har man fundet ud af at hos ca. 80% er migrænen arveligt, der findes desuden en række faktorer der kan udløse migærnen.

  • At der er forstyrrelser i søvnmønstret
  • Forskellige fødevarer som chokolade, ost, kaffe og rødvin og der kan være mere
  • Stress kan også udløse migræner
  • Menstruation og andre hormonelle forstyrrelser.

Migrænen er en hovedpine og kendetegnene er:

  • At et anfald varer mellem 4 til 72 timer
  • Hovedpinen er meget kraftig, i den ene side, dunkende og forværres ved fysisk aktivitet
  • Overfølsomhed overfor lys og lyd
  • Kvalme og opkastninger

Læs også om hold i nakken, muskelsmerter, piskesmæld.