Luk menu
Ondt i kroppen thumbnail

Neurologisk Krops Justering

Den viden vi arbejder ud fra er 100 år gammel lægevidenskab omkring bevægeapparatet, som man underviste vores læger i indtil for ca. 12 år siden.

Hvad er det vi gør for at din krop kommer til at fungere optimalt?

Vi sammenholder den 100 år gamle lægevidenskab med den måde Moder Natur har skabt os på, dengang vi løb rundt i bare tæer ude i naturen, ligesom nogle afrikanske stammer stadig gør. Den oprindelige måde vi brugte vores krop på var at vågne, bevæge os, finde noget at spise, noget at drikke og sove. Vi er blevet født med et fantastisk bevægeapparat en krop der er designet til at modstå´det bedste og det værste, som er selvhealende, da det aldrig har været Moder Naturs mening der skulle være et hospital eller et apotek. Vi skulle være raske nok til at rejse os op for at finde noget at spise, for at kunne dette skulle vi rende på vores bare tæer, og derved bruge vores storetå og denne storetåbevægelse hedder Thalamus – taler med musklerne.

Var vi sunde og raske nok til at rejse os ville vi også få noget at spise, så vidste Moder Natur, at var der kommet noget ind skulle der noget ud (ud og skide i skoven). Det hedder Hypothalamus alt udenfor viljen, alt det du ikke kan kontrollere også din mentale rygsæk, det vidste Moder Natur at der skulle være plads til for at bevægeapparatet virkede, derfor har hun ført 80 % af alle dine nervetråde ned i din ringmuskel, når man så skulle af med sine affaldstoffer ville man aktiverer sin inderlårsmuskel, sit bækken, og sine mavemuskler sammen med 80% af alle nervetrådene nede til ringmusklen, den kraftanstrengelse af ringmusklen som åbner sig for at slippe afføringen/affaldsstoffer og lukker/slipper når dette er sket, er det samme slip vi laver med din storetå.
Det første vi gør ved dig – er at løsne din storetå, slår din hjerne til så den taler med dine muskler, det næste vi gør er at løsne dine inderlår og åbner alt udenfor viljen, Hypothalamus. Så har vi kontakt til din krop og alt hvad vi gør herfra accepterer din hjerne og derfor virker det vi gør.

Thalamus - taler med musklerne.

Denne aktivering af Thalamus er blevet glemt og dette har gjort at vores muskler ikke fungerer optimalt, denne meget vigtige aktivering bliver aktiveret når du får behandling hos Ondt i Kroppen.

Hvad er Thalamus taler med muskler?

Thalamus er en bevægelse du laver med din storetå, når du løber med de bare tæer i sandet, det vidste Moder Natur at du var nødt til at gøre for at komme rundt for at spise, for at drikke, hun havde ikke forudset hjulet, hvor man som i dag bliver kørt rundt til det hele eller går i det forkerte fodtøj, nej det var meningen man skulle bevæge sig rundt på de bare tæer i sandet og derved ville man knække sin storetå slå sin lillehjerne fra så storhjernen fik kontakt med dine muskler.

Hvorfor har mennesket fået en lillehjerne?

Lillehjernen er et hukommelseskort, et sted hvor alle dine bevægelser siden du blev født er lagt ind, så du kan gøre tingene i en reaktion eller som en kontinuerlig bevægelse. Et sted som også beskytter dig mod smerte, for lillehjernen er designet til at beskytte dig mod alt fra pludselig fare til mangeårig kontinuerlig smerte. Din lillehjerne hjælper dig med, ikke at føle hvor ondt du i virkeligheden har, en overlevelsesmekanisme for at være til i dagligdagen.

Du har sikkert prøvet engang da du var lille og være så bange at du lige pludselig kunne løbe stærkere end de andre, det er også lillehjernen der sprøjter rent adrenalin ind i dine blodårer og giver dig muligheden for at reagere lynhurtigt for at komme væk. Moder Natur havde tiltænkt det at vi var en del af fødekæden og derved var vi også nødt til at kunne reagere lynhurtigt for at undvige en fare, nu om dage oplever vi det mest ude på motorvejen når vi skal undvige en hurtig opbremsning eller undvigelse manøver, hvis din storehjerne skulle klare denne opgave skulle den først se og tænke over det, også var skaden sket.

Så lillehjernen er et fantastisk redskab med rigtigt mange gode muligheder for kroppen, så længe man bare husker at koble den fra med storetåen så storhjernen igen får kontakt med musklerne og dermed en ny opdatering

  • Hypothalamus – styrer alt udenfor vores vilje.
  • Hypothalamus alt udenfor viljen.

Alt det du ikke kan kontrollere, eks. huden, hornhinder, lever, nyre, milt, tarmsystemet, lunger osv. og din mentale rygsæk ligger i dine inderlår, det vidste Moder Natur at der skulle være plads til for at bevægeapparatet virkede for at opnå fuld ligevægt i din krop.

Du består jo både af muskler, tanker, smerter og følelser så derfor har hun ført 80 % af alle dine nervetråde ned i din ringmuskel, hun forudså bare ikke porcelænskummen, så når man skulle af med sine affaldsstoffer ville man aktiverer sin inderlårsmuskel, sit bækken, og sine mavemuskler sammen med 80% af alle nervetrådene nede fra ringmusklen, altså hvis man kommer af med sine affaldsstoffer ude i skoven, som det oprindeligt er tiltænkt, så ville man stå i en bestemt bevægelse som mange spejdere har gjort, denne kraftanstrengelse af ringmusklen bevirker at ringmusklen åbner sig slipper afføringen/affaldsstoffer.

Derfor har inderlårene en stor indvirkning på din krop, tanker, følelser, smerter, lyst, sorg og glæde. Derfor har denne bevægelse, som er blevet en glemt bevægelse stor betydning for alt lige fra eksem til depression, barnløshed til mere simple ting som lændesmerter (hekseskud), hold i nakken, ondt i ryggen, ondt i skuldrene og tennisalbue, vi kunne blive ved; nedsunken forfod, vand i knæene, bækkenløsning, diskusprolaps i lænd, diskusprolaps i ryg og diskusprolaps i nakke.

Følelser og tanker

En stor del af menneskets virke det der har gjort os til mennesker er jo netop denne evne til at kunne føle og tænke, da vi fik denne gave var det jo ikke kun til at være glade og smarte, men hele paletten af følelsesregisteret og det var ikke det store problem dengang Moder Natur skabte os, men følelser er en stor del af vores hverdag, vores arbejdsplads, vores liv som både på godt og ondt har en indvirkning på os, men som også har nogle bivirkninger, såsom følelsestræthed (hverdagstræthed) denne uforklarlige ”hvorfor er jeg altid så træt” vil jeg gerne kalde “følelsesmæssig mix overload”.

Alle de her følelser alle steder fra som bare fylder en op ubevidst, og hvor man ikke kommer af med det, får det behandlet eller rykket rundt. For hvordan kommer man af med det, er der jo ikke nogen der har fortalt en, men Moder Natur havde lagt det ind fra starten nemlig i dine inderlår, bækken og mave, sammen med 80% af alle dine nervetråde som du så vil åbne og slippe min. en gang om dagen når du skulle af med dine affaldsstoffer

Eksem, psoriasis, tarmsystemet.

Mangeårig eksemtilstand eller psoriasis sidder 100% i dine inderlår i alt udenfor viljen, det er her kroppen er et selvhealende styresystem til at kroppen selv tager over og sammen med hjernen finder en løsning på problemet, som det altid har været Moder Naturs hensigt at kroppen skulle kunne.

Vi i Ondt i Kroppen har haft gode erfaringer med f.eks. eksem og psoriasis, hvor andre har givet op og det længste behandlingsforløb vi har haft til dato, var på en ung mand ved navn Mike som havde haft eksem siden han var 3 år gammel og havde været på alt og alle slags behandlinger, cremer, piller, indsprøjtning af binyrebarkhormon alt sammen uden held, det eneste der var sket var at hans hud var blevet tykkere og tykkere, og da han kommer til os var hans hud ”a la elefanthud”, vi lavede en udrensningskur lavede om på hans kost og startede behandlingen, 35 behandlinger senere har han en hud som din og min.

Tarmsystemet

F. eks. nervøs tyktarm er en diagnose som mange bliver stillet og får at vide at de skal lære at leve med den og spise ”Husk”, det er en simpel ting her hos Ondt i Kroppen at bringe ligevægt i tarmsystemet, ved at bringe ligevægt i tarmsystemet stiger det daglige energiniveau og lysten til at leve, for slet ikke for at sige at man sagtens kan leve uden ”Husk”.:-)

Hypothalamus styrer alt det der er udenfor vores vilje og vores “mentale rygsæk”. Slippes ved inderlåret

Fysiske øvelser der hjælper dig med at vedligeholde din krops naturlige tilstand.
Når vi har behandlet din krop, så den fungerer optimalt, så viser vi dig flere forskellige fysiske øvelser og du har du mulighed for at vedligeholde din krop selv.